Our Phone Number: tel:+31332473495 Our Email Address: info@CeRP.nl

De titel en logo's

Er zijn verschillende momenten waarop jij als Certified Management Consultant jouw klant of relatie kunt attenderen op CMC. Dat kan bij een eerste kennismaking, in persoon of via jouw website bijvoorbeeld. Maar ook een offerte en presentatie lenen zich er uitstekend voor om jezelf te introduceren als ‘Certified Management Consultant’. Hieronder volgt een aantal toepassingen voor CMC-promotie die je kunt hanteren.

Website link

Zorg voor een link naar de CMC-pagina van CRP of Ooa. Als een potentiële klant zich via internet oriënteert kan deze van alles te weten komen over de waarde van CMC. Hetzelfde geldt natuurlijk voor jouw LinkedIn profiel (en andere sociale netwerken).

Maak CMC onderdeel van jouw (PPT) presentatie

Maak het belang van (objectief gemeten) kwaliteit van de organisatieadviseur zichtbaar in jouw presentaties. Voeg enkele sheets over CMC toe en maak het verschil met adviseurs die niet gecertificeerd zijn.

Offerte standaard tekstfragment

In een offerte kun je standaard een tekstfragment opnemen over het feit dat u CMC bent. Hetzelfde geldt voor overige correspondentie.

E-mail handtekening toevoegen

Laat geen e-mail onbenut om het CMC-schap kenbaar te maken. Neem jouw CMC-schap op in de e-mail handtekening.

Last but not least; CMC voluit geschreven op het visitekaartje

Maak jouw CMC-schap kenbaar op je visitekaartje. Daar begint het toch vaak mee. Schrijf dan, zolang CMC nog niet de bekendheid heeft van ISO, ‘Certified Management Consultant’ voluit.

Voor CMC’s staat een toolkit ter beschikking voor de profilering van het keurmerk CMC.

Sluiten