Our Phone Number: tel:+31332473495 Our Email Address: info@CeRP.nl

VOG (Verklaring Omtrent Gedrag

Vanaf 1-1-2021 heeft u een VOG nodig bij een aanvraag voor certificering of hercertificering. 

Hoe vraag ik een VOG aan?

 • Gebruik deze link. 

Wat is een screeningsprofiel? Zie deze link.

WELK type VOG is nodig? Een VOG voor registratie in het beroepsregister voor de functie van vertrouwenspersoon met screeningsprofiel 75. Andere profielen worden NIET geaccepteerd.

Hoe vraag ik een VOG aan?
Er zijn verschillende methodes om uw VOG aan te vragen: 

 1. Bent u WEL ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) en beschikt u over een DigID. Ga naar deze link. Deze methode heeft onze voorkeur!
 2. Bent u NIET ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP), maar heeft u wel een DigID? Ga naar deze link.
 3. Beschikt u niet over een DigID,  Dan kunt u bij CRP een papieren procedure volgen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een certificatieovereenkomst met fysiek dossier heeft. Hou rekening met veel hogere kosten, een langere doorlooptijd en een verplicht bezoek aan uw gemeente. Wilt u deze methode volgen? Stuur dan een kort bericht per mail of post naar CRP met het verzoek om een VOG aanvraag. Wij vullen het aanvraagformulier in en sturen het u per post toe.

  U kunt veel tijd en kosten besparen door een alsnog een DigID aan te vragen en methode 1 te volgen. U kunt een DigID aanvragen met deze link.
 4. Voor de volledigheid melden wij dat u ook een VOG kunt aanvragen bij uw werkgever of opdrachtgever. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Personeelszaken. Let wel op dat alleen screeningsprofiel 75 geaccepteerd wordt

Heeft u vragen? Ga dan naar de juiste instantie, dit is afhankelijk van de gekozen methode. Kijk in onderstaande tabel (de nummers corresponderen met de hierboven genoemde methodes):

 1. support@pescheck.nl
 2. justis.nl/contact/; 0889982200
 3. lvv@cerp.nl; 0332473495
 4. uw werkgever of opdrachtgever
Sluiten